Sterre*Actrice

EO Jongerendag

Sterre heeft een hele mooie rol gehad in de spectaculaire opening van de EO jongerendag 2018 in de GelreDome. Ze mocht acteren en over het publiek heen vliegen, bekijk hieronder de video.

Opening EOJD 2018 GelreDome

Gastrol Brugklas

In januari 2019 was Sterre met een gastrol in één van de uitzendingen van de bekendste jeugdserie van Nederland, Brugklas, te zien!

Commercials

Sterre heeft een hoofdrol gehad in meerdere commercials. Ze heeft gespeeld in de visstick vrijdag reclame van IGLO. Recent was ze op tv en online te zien met de promo van de Baymaxchallenge, een tekenfilmserie voor Disney Channel. Voor Disney Channel heeft ze ook een back to school commercial opgenomen. Verder heeft ze commercials opgenomen voor o.a. de Intertoys, Nik & Nik en Smart Games.

100% Coco New York

Sterre heeft een bijrol in de film 100% Coco New York en is backstage reporter in New York en Nederland. Foto: Sterre Koning met hoofdrolspeelster Nola Kemper.

De film van Dylan Haegens

In 2018 is Sterre in de bioscoop te zien met haar rolletje in 'De film van Dylan Haegens'.

Inspreken 'De Kleine Heks'

Sterre heeft de rol ingesproken van Fietje in de film 'De Kleine Heks'. Deze film draait in 2018 in de bioscoop. Er is ook een Nederlandse première van Dutch Filmworks in de Pathé geweest waarbij ze een Meet & Greet en een live Q&A heeft gedaan.

Videoclip 'Love it loud' - Djamila

Sterre is te zien in de videoclip van de titelsong van de film Elvy's Wereld. Het nummer is gezongen door Meisje Djamila.

Gast en mede presentatrice Hip voor Nop

Sterre is te gast geweest bij het programma Hip voor Nop. Ook was ze mede presentatrice. Foto: Sterre Koning met presentatrice Anne-Mar Zwart.