Sterre*Actrice

WHITESTAR

Sterre speelt de rol van de gemene Angela in de paardenfilm Whitestar naar het idee van Britt Dekker. Vanaf 9 oktober in de bioscoop.

PROJECT GIO

Sterre speelt een humoristische rol in de nieuwe bioscoop film Project Gio, van de zeer succesvolle YouTuber Gio. 5 december in de bioscoop in Nederland en België.

Misfit 2

Sterre speelt de rol van jury lid en co-host in de nieuwe Misfit film. Vanaf 16 oktober te zien in alle bioscopen in Nederland en België.

100% Coco New York

Sterre heeft een bijrol in de film 100% Coco New York en is backstage reporter in New York en Nederland. Foto: Sterre Koning met hoofdrolspeelster Nola Kemper.

EO Jongerendag

Sterre heeft een hele mooie rol gehad in de spectaculaire opening van de EO jongerendag 2018 in de GelreDome. Ze mocht acteren en over het publiek heen vliegen, bekijk hieronder de video.

De film van Dylan Haegens

In 2018 is Sterre in de bioscoop te zien met haar rolletje in 'De film van Dylan Haegens'.

Gastrol Brugklas

In januari 2019 was Sterre met een gastrol in één van de uitzendingen van de bekendste jeugdserie van Nederland, Brugklas, te zien!

Commercials

Sterre heeft een hoofdrol gehad in meerdere commercials. Ze heeft gespeeld in de visstick vrijdag reclame van IGLO. Recent was ze op tv en online te zien met de promo van de Baymaxchallenge, een tekenfilmserie voor Disney Channel. Voor Disney Channel heeft ze ook een back to school commercial opgenomen. Verder heeft ze commercials opgenomen voor o.a. de Intertoys, Nik & Nik en Smart Games.

Inspreken 'De Kleine Heks'

Sterre heeft de rol ingesproken van Fietje in de film 'De Kleine Heks'. Deze film draait in 2018 in de bioscoop. Er is ook een Nederlandse première van Dutch Filmworks in de Pathé geweest waarbij ze een Meet & Greet en een live Q&A heeft gedaan.