Sterre*Model

Gast hoofdredactrice Tijdschrift Tina

In december was Sterre de gast hoofdredactrice van Tijdschrift Tina en heeft ze een eigen Tina mogen maken. Hiervoor heeft Maan de Steenwinkel geïnterviewd, een grote fotoshoot gedaan en nog veel meer.

Cover MEIDEN magazine

Sterre staat heel februari op cover van de Valentijn special van de MEIDEN.

Boek cover jeugdthriller Vlucht - Mel Wallis de Vries

Sterre staat op de cover van de jeugdthriller Vlucht geschreven door bekende boekenschrijfster Mel Wallis de Vries.

Cover Winterboek Fashionchick

Sterre staat op de cover van het winterboek van de Fashionchick 2020. In het blad is een uitgebreid interview te lezen met Sterre over het afgelopen jaar.

Sterre * Webshop

Je kunt nu Sterre haar boek en merchandise bestellen! Het boek wordt gratis verzonden, ook naar het buitenland. Link: Webshop

Sterre * Webshop

Moam Amsterdam X Disney Frozen fashion show

Sterre mocht de finale jurk, ontworpen door Tess van Zalinge showen tijdens de MOAM Amsterdam fashion show bij de première van Disney Frozen 2 in Tuschinski.

Cover Girlz

Sterre heeft een fotoshoot gedaan voor de cover en voor in het blad van de Girlz kerst special.

Juniorredactrice Margriet

Sterre heeft samen met een groepje andere talentvolle meiden mee mogen werken aan het jubileum nummer 'Gewoon stoer!' van het 80 jarige weekblad 'Margriet'. Ze heeft artikelen bedacht en twee mode shoots gedaan. Ze kreeg het nummer overhandigd op 1 november in Amsterdam tijdens een feestelijke presentatie.

Retour by Sterre

Retour by Sterre is een eigen kledinglijn van Sterre, die in samenwerking met het kledingmerk Retour Jeans is ontwikkeld en uitgebracht. Sterre stond zelf model voor deze hippe kledinglijn voor meiden.

Nik & Nik X Disney

Sterre heeft model gestaan voor een nieuwe Nik & Nik collectie in Disneyland Parijs.

Sterre boeken

Wil je Sterre boeken voor een optreden of voor een event? Neem dan contact op. Vul hieronder je naam en email adres in en je ontvangt snel een reactie!

Sterre boeken