Sterre*Presentatrice

Interview met Amerikaanse boyband Why Don't We

In opdracht van Warner Music heeft Sterre de Amerikaanse boyband Why Don't We (5,2 mln volgers) live geïnterviewd via Instagram. Op het eind zong ze een akoestische versie van hun eigen single 'Fallin'' waar de jongens vol enthousiasme op reageerden.

UNICEF PERSBIJEENKOMST

Op 10 december 2020 presenteerde Sterre de persbijeenkomst voor de winter actie van Unicef Nederland. Als ambassadeur vroeg ze met de andere ambassadeurs, Guus Meeuwis en Ranomi Kromowidjojo, aandacht bij de pers voor de actie 'Kies je pakje voor een beter 2021' voor het welzijn van 32 miljoen kinderen op de vlucht.

NOS Stories Famous Friday

Februari 2021 is Sterre geïnterviewd door NOS Stories en heeft ze hun nieuwsquiz gepresenteerd als Famous Friday gast.

Meer Muziek In De Klas x School TV

Voor School TV presenteerde Sterre een muzikale energizer in samenwerking met Meer Muziek In De Klas, voor alle basisschoolleerlingen in Nederland. De opnames waren bij de Wisseloord Studios.

Prime Video assignment - The Wilds

Sterre ging samen met Sagid Carter en Zoe Love Smith het gesprek aan over mental health in samenwerking met Prime Video, geïnspireerd door hun nieuwe serie The Wilds.

Presentatie Zapp Zomeractie serie

Voor NPO Zapp presenteerde Sterre een serie waarin ze met drie gamers online games naar reality vormde. Dit door middel van DIY's, spannende wedstrijden op een eiland gefilmd met drones en jonge gasten die mee mochten doen.

Interview EO Visie

Met een uitgebreid interview over zingen, presenteren en YouTube stond Sterre begin 2021 in de EO Visie.

TV Item Willem Wever

Sterre was op 30 november 2020 te zien op NPO Zapp in een aflevering van Willem Wever, waarin kinderen haar vragen mochten stellen.

Jurylid We Want More

Sterre zat in de vakjury tijdens de 3 halve finales en de finale van de talentenjacht We Want More 2020. Met 24 andere professionals uit de muziekindustrie mocht zij mee bepalen wie de hoofdprijs van €100.000 in ontvangst zou nemen. De zangwedstrijd was elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6.

Presenteren Tina Awards

Sterre presenteerde ook dit jaar (2020) weer de Tina Awards. Ze heeft een aantal van de genomineerden overvallen met het goede nieuws dat ze in de finale stonden en ernaast is online te zien hoe ze de winnaars door het hele land opzoekt en op een hele bijzondere manier verrast.

BNN VARA

30 september 2020 was Sterre te gast in een uitzending van Make Holland Great Again met presentator Sahil.

Interview met Ava Max

Sterre heeft voor haar YouTube kanaal Ava Max mogen interviewen en een cover van 'So Am I' voor haar gezongen. In samenwerking met Warner Music.

Host 'Later als ik groot ben' event

Samen met Jochem van Gelder was Sterre host van het Later als ik groot ben event die tot stand kwam door het gelijknamige programma van RTL.

BNR met Wilfred Genee

Sterre was te gast bij de radio zender BNR en werd geïnterviewd door Wilfred Genee over haar boek.

Britt's beestenbende

Sterre was te gast bij het programma Britt's beestenbende, een dierenquiz gepresenteerd door Britt Dekker waarin twee teams met elkaar de strijd moeten aangaan. Sterre en Tim Douwsma waren een team en hadden als tegenstanders Défano Holwijn en Rick Brandsteder.

Tina Awards 2019

Sterre presenteerde twee dagen de Tina Awards 2019 op Tina Festival.

Nickelodeon Familie Festival 2019

Sterre was één van de hosts van Nickelodeon Familie Festival 2019.

Host Canon Event

Begin mei 2019 heeft Sterre de Launch party van de Canon Zoemini S en Canon Zoemini C gehost bij Hoogtij in Amsterdam.

Meet Me At The Movies Pathé

In samenwerking met Pathé heeft Sterre een 'Meet me at the movies' event mogen organiseren waar ze een bioscoop zaal mocht vullen met fans, die via een winactie de kans kregen om haar te ontmoeten en de hit-film After te bekijken.

Albert Heijn Meet & Greet Topinsecten

Samen met YouTuber Kalvijn heeft Sterre een Meet & Greet gedaan in de Albert Heijn XL in Utrecht. Fans konden via een winactie in samenwerking met de spaaractie 'topinsecten' van de AH toegang krijgen.

Host RTL Telekids Spirit Event

Sterre was host bij het RTL Telekids Spirit Event. Ze heeft de middag gepresenteerd, opgetreden voor de prijswinnaars van de RTL Telekids wedstrijd en een Meet & Greet gedaan.

Bekijk pagina