Sterre*Presentatrice

UNICEF PERSBIJEENKOMST

10 december 2020 presenteerde Sterre de persbijeenkomst voor de winter actie van Unicef Nederland. Samen met de andere ambassadeurs, Guus Meeuwis en Ranomi Kromowidjojo, vroegen ze aandacht bij de pers voor de actie 'Kies je pakje voor een beter 2021', voor de 32 miljoen kinderen op de vlucht.

Gast Willem Wever

Sterre was 30 november 2020 te zien op NPO Zapp in een aflevering van Willem Wever waarin kinderen haar vragen mochten stellen.

Jurylid We Want More

Sterre zat in de vakjury tijdens de 3 halve finales en de finale van We Want More. Met 24 andere professionals uit de muziekindustrie mocht zij mee bepalen wie de hoofdprijs van €100.000 in ontvangst zou nemen. De zangwedstrijd was elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6.

Presenteren Tina Awards

Sterre presenteert dit jaar weer de Tina Awards. Ze heeft een aantal van de genomineerden overvallen met het goede nieuws dat ze in de finale staan en binnenkort is online te zien hoe ze de winnaars door het hele land op zoekt en op een hele bijzondere manier verrast.

BNN VARA

30 september is Sterre te gast in een uitzending van Make Holland Great Again met presentator Sahil.

Interview met Ava Max

Sterre heeft voor haar YouTube kanaal Ava Max mogen interviewen en een cover van 'So Am I' voor haar gezongen. In samenwerking met Warner Music.

Host 'Later als ik groot ben' event

Samen met Jochem van Gelder was Sterre host van het Later als ik groot ben event die tot stand kwam door het gelijknamige programma van RTL.

BNR met Wilfred Genee

Sterre was te gast bij de radio zender BNR en werd geïnterviewd door Wilfred Genee over haar boek.

Britt's beestenbende

Sterre was te gast bij het programma Britt's beestenbende, een dierenquiz gepresenteerd door Britt Dekker waarin twee teams met elkaar de strijd moeten aangaan. Sterre en Tim Douwsma waren een team en hadden als tegenstanders Défano Holwijn en Rick Brandsteder.

Tina Awards

Sterre presenteerde twee dagen de Tina Awards 2019 op Tina Festival.

Nickelodeon Familie Festival

Sterre was één van de hosts van Nickelodeon Familie Festival 2019.

Host Canon Event

Begin mei heeft Sterre de Launch party van de Canon Zoemini S en Canon Zoemini C gehost bij Hoogtij in Amsterdam.

Meet Me At The Movies Pathé

In samenwerking met Pathé heeft Sterre een 'Meet me at the movies' event mogen organiseren waar fans via een winactie de kans kregen om haar te ontmoeten en de hit-film After te bekijken.

Albert Heijn Meet & Greet Topinsecten

Samen met YouTuber Kalvijn heeft Sterre een Meet & Greet gedaan in de Albert Heijn XL in Utrecht. Fans konden via een winactie in samenwerking met de spaaractie 'topinsecten' van de AH toegang krijgen.

Host RTL Telekids Spirit Event

Sterre was host bij het RTL Telekids Spirit Event. Ze heeft de middag gepresenteerd, opgetreden voor de prijswinnaars van de RTL Telekids wedstrijd en een Meet & Greet gedaan.

Bekijk pagina

RTL GLITCH

Sterre heeft meerdere video's gepresenteerd van de serie 'Hallo Met Glitch' op het YouTube kanaal Glitch van RTL.

Jill op TV

Sterre is te gast geweest bij het NPO Zapp programma Jill op TV met Jill Schirnhofer.