Sterre*YouTuber

Efteling Na Sluitingstijd

Voor het YouTube kanaal van de Efteling heeft Sterre video's opgenomen voor de succesvolle serie Na Sluitingstijd. Ze gaat de strijd aan met andere YouTubers zoals Gewoon Thomas, Nina Houston, Stien Edlund, Boaz, Sara Dol, TeVeelGevraagd en Ronald.

YouTube kanaal Sterre Koning

Sterre heeft haar eigen YouTube kanaal 'Sterre Koning'. Daarop post ze backstage video's, zang covers, challenges, reactie video's en video's over mode. Foto; finalisten interviewen van The Voice Kids 2019 voor een video op haar YouTube kanaal.

Rewrite The Stars - cover Sterre en Menno

Samen met Menno Aben (finalist The Voice Of Holland 2019) heeft Sterre een cover opgenomen van het nummer 'Rewrite The Stars' uit de film The Greatest Showman. De videoclip is al meer dan 400 duizend keer bekeken en het nummer is ook te beluisteren op Spotify, iTunes en andere stream diensten.

Sterre bij Tina TV

Sterre heeft 3 jaar video's gepresenteerd voor Tina TV. Het YouTube kanaal van Tijdschrift Tina. Ze heeft talloze bekendheden geïnterviewd.

Backstage reporter 100% Coco New York

Sterre was backstage reporter voor de film 100% Coco New York. Haar video's met interviews en backstage beelden, opgenomen in New York, Bulgarije en Nederland, staan online op haar eigen YouTube kanaal.

Voor Disney Channel naar Londen

Voor Disney Channel NL mocht Sterre te gast zijn bij het 101 Dalmatianstreet event in Londen. Ze is daar een weekend geweest en heeft daar ook een vlog gemaakt die te zien is op haar YT kanaal.

Crazy Glitch Race met Rutger Vink

Voor het YouTube kanaal Glitch van RTL is Sterre, samen met Rein van Duivenboden, de strijd aangegaan met Rutger Vink en Vajèn van den Bosch tijdens een kart race vol blokkades.

Reporter Yours Today

Voor het YouTube kanaal Yours Today heeft Sterre met veel bekendheden opnames gehad. Ook mocht ze de Amerikaanse Disney sterren Cameron Boyce en Thomas Adoherty interviewen.