Sterre*YouTuber

Serie 'Patatje Met'

Sterre produceert en edit zelf haar eigen online serie 'Patatje Met' waarin ze uitgebreid het gesprek aan gaat met gasten aan de hand van haar vragen en foto's terwijl ze samen een patatje eten. Tot nu toe heeft ze opgenomen met comedian Martijn Koning, onderneemster en model Anna Nooshin, YouTuber Rosalie Tacx, TikTokker Jade Konal en acteur Rami Kooti Arab.

Cover 'Nu Wij Niet Meer Praten'

Samen met Stef Classens (oa bekend als finalist van The Voice Of Holland) nam Sterre een eigen versie van het nummer 'Nu Wij Niet Meer Praten' op. De YouTube video is inmiddels bijna 200 duizend keer bekeken.

Interview Tini Stoessel

Voor Universal Music mocht Sterre wereldbekende zangeres en actrice Tini Stoessel interviewen op haar eigen kanaal. Ze eindigde het interview met een mashup van Tini's Spaanse nummer 'Por Que Te Vas' en de Spaanse versie van het Nederlandse nummer 'Ik heb je lief'.

Interview Anne-Marie

Voor Warner Music mocht Sterre hit-zangeres Anne-Marie interviewen op haar eigen kanaal. Ze eindigde het interview met een akoestische versie van Anne-Marie haar nieuwste single 'Birthday'.

Sterre bij Tina TV

Sterre heeft 3 jaar video's gepresenteerd voor Tina TV. Het YouTube kanaal van Tijdschrift Tina. Ze heeft talloze bekendheden geïnterviewd.

Efteling Na Sluitingstijd

Voor het YouTube kanaal van de Efteling heeft Sterre video's opgenomen voor de succesvolle serie Na Sluitingstijd. Ze gaat de strijd aan met andere YouTubers zoals Gewoon Thomas, Nina Houston, Stien Edlund, Boaz, Sara Dol, TeVeelGevraagd en Ronald.

Rewrite The Stars - cover Sterre en Menno

Samen met Menno Aben (finalist The Voice Of Holland 2019) heeft Sterre een cover opgenomen van het nummer 'Rewrite The Stars' uit de film The Greatest Showman. De videoclip is al meer dan 400 duizend keer bekeken en het nummer is ook te beluisteren op Spotify, iTunes en andere stream diensten.

Backstage reporter 100% Coco New York

Sterre was backstage reporter voor de film 100% Coco New York. Haar video's met interviews en backstage beelden, opgenomen in New York, Bulgarije en Nederland, staan online op haar eigen YouTube kanaal.

Voor Disney Channel naar Londen

Voor Disney Channel NL mocht Sterre te gast zijn bij het 101 Dalmatianstreet event in Londen. Ze is daar een weekend geweest en heeft daar ook een vlog gemaakt die te zien is op haar YT kanaal.

Crazy Glitch Race met Rutger Vink

Voor het YouTube kanaal Glitch van RTL is Sterre, samen met Rein van Duivenboden, de strijd aangegaan met Rutger Vink en Vajèn van den Bosch tijdens een kart race vol blokkades.

Reporter Yours Today

Voor het YouTube kanaal Yours Today heeft Sterre met veel bekendheden opnames gehad. Ook mocht ze de Amerikaanse Disney sterren Cameron Boyce en Thomas Adoherty interviewen.