Sterre*YouTuber

Backstage Report The Voice Kids

Sterre heeft de finalisten mogen interviewen van The Voice Kids 2019 voor een video op haar YouTube kanaal.

Sterre als YouTuber

Sterre heeft haar eigen YouTube kanaal 'Sterre Koning'. Daarop post ze backstage video's, zang covers, challenges, reactie video's en video's over mode. Ook is ze op het moment backstage reporter voor de film '100% Coco New York'.

Rewrite The Stars - cover Sterre en Menno

Samen met Menno Aben (finalist The Voice Of Holland 2019) heeft Sterre een cover opgenomen van het nummer 'Rewrite The Stars' uit de film The Greatest Showman. De videoclip is al meer dan 250 duizend keer bekeken en het nummer is ook te beluisteren op Spotify, iTunes en andere stream diensten.

Voor Disney Channel naar Londen

Voor Disney Channel NL mocht Sterre te gast zijn bij het 101 Dalmatianstreet event in Londen. Ze is daar een weekend geweest en heeft daar ook een vlog gemaakt die te zien is op haar YT kanaal.

Cover opnemen bij House Of Talent

Sterre is naar het House of Talent geweest en heeft daar een cover opgenomen met deelnemer Bram Boender. Binnenkort te zien op haar YouTube kanaal.

Samenwerking met andere YouTubers

Samen met de YouTuber vThorben neemt Sterre regelmatig video's op die op haar eigen en zijn kanaal te zien zijn. Ook heeft ze video's opgenomen met o.a. Nina Schotpoort en Dylan Haegens.

Crazy Glitch Race met Rutger Vink

Voor het YouTube kanaal Glitch van RTL is Sterre, samen met Rein van Duivenboden, de strijd aangegaan met Rutger Vink en Vajèn van den Bosch tijdens een kart race vol blokkades.

Sterre bij Tina TV

Sterre presenteert al twee jaar video's voor Tina TV. Het YouTube kanaal van Tijdschrift Tina. Ze heeft talloze bekendheden geïnterviewd waaronder Stuk TV, Lisa & Lena en Meisje Djamila.

Reporter Yours Today

Voor het YouTube kanaal Yours Today heeft Sterre met veel bekendheden opnames gehad. Ook mocht ze de Amerikaanse Disney sterren Cameron Boyce en Thomas Adoherty interviewen.