Sterre*Zangeres

I Do

Sterre heeft op YouTube en Spotify haar eigen versie van I Do gepubliceerd.

FRIENDS FOREVER

Voor Universal London en DreamWorks heeft Sterre samen met Satine uit Frankrijk en Alice uit Engeland het nummer 'Friends Forever' ingezongen en een videoclip opgenomen in Londen voor een vervolg op de Spirit Riding Free campagne. De videoclip staat online op YouTube en het nummer is ook te beluisteren op Spotify.

VESTROCK 2019

Sterre stond op main stage op Vestrock 2019.

DISNEYS ALADDIN

Als vertegenwoordiger van Disney NL heeft Sterre met 10 andere zangers/zangeressen, creators en muzikanten over de hele wereld een cover opgenomen in Londen van 'A Whole New World' uit de film Aladdin voor Disney UK. Foto: Sterre Koning uit Nederland & Adi Bity uit Israël

I Wanna Know

In april 2018 heeft Sterre in samenwerking met The Producers House haar eerste solo single 'I Wanna Know' uitgebracht! De videoclip is al meer dan 360.000 keer bekeken en het nummer heeft maandenlang in de Kids Top 20 gestaan.

Spirit Samen Vrij

Sterre heeft een grote campagne gedaan rondom de Nederlandse soundtrack 'Samen Vrij' van de Amerikaanse DreamWorks serie Spirit Riding Free. De videoclip met het nummer staat nu op YouTube! De serie wordt uitgezonden op RTL Telekids en Netflix.

Te gast bij Radio 1

Sterre is te gast geweest bij de ochtendshow op Radio 1. Ze heeft een interview gehad en haar single 'I Wanna Know' is gedraaid.

Cover Perfect

Op Instagram en Youtube post Sterre ook regelmatig covers. Haar cover van het nummer 'Perfect' van Ed Sheeran is op YouTube al meer dan 190.000 keer bekeken.

The Voice Kids

Sterre heeft deelgenomen aan The Voice Kids 2018! Ze is tot de laatste vier van Team Douwe Bob gekomen in de Sing Off.

Junior Eurovisie Songfestival

In de meidengroep 'Kisses' heeft Sterre in 2016 Nederland mogen vertegenwoordigen op Malta bij het Eurovisie Songfestival! In totaal hebben zij meer dan honderd video's gemaakt voor het Youtube kanaal van JSF en hebben ze onder andere opgetreden bij de Kids Top 20, Zapp Live, Tina Festival en Tijd voor Max.

Kinderen voor Kinderen

Sterre heeft deelgenomen aan het Kinderen voor Kinderen koor 34 en 35. Haar solo’s waren in de singles 'Klaar voor de Start' en 'Feest'. Ook heeft ze een eigen Kinderen voor Kinderen nummer mogen opnemen genaamd 'Mijn Boek'. Met die nummers heeft ze mogen optreden bij talloze tv shows zoals de Kids Top 20 en Zapp Live maar ook in diverse theaters, bijvoorbeeld solo voor de koning in Carré.