Sterre*Zangeres

Rug Tegen De Muur

Sterre haar single Rug Tegen De Muur is overal te beluisteren & de videoclip is te bekijken op YouTube. #Cloud9

Schrijfsessie met Gordon Groothedde en Jacqueline Govaert

Sterre werkt op dit moment hard aan nieuwe muziek. Ze doet veel schrijfsessies, onder andere vanaf januari met succesvolle producer Gordon Groothedde en Krezip zangeres Jacqueline Govaert.

Live optreden Kids Top 20

13 februari 2021 trad Sterre live op bij de Kids Top 20 vanuit huis. Ze zong haar cover van Wonder, origineel van Shawn Mendes, onder begeleiding van Wessel van Deurssen.

YouTube en Instagram covers

Sterre plaats regelmatig covers op YouTube en instagram. De laatste is Nu Wij Niet Meer Praten samen met Stef Classens. Hun versie is al bijna 200 duizend keer bekeken.

Optreden 'Rug Tegen De Muur' Zapp Live

Eind december 2020 trad Sterre op met haar single 'Rug Tegen De Muur' bij Zapp Live.

GIRLS

Sterre haar laatste single GIRLS, is de officiële titelsong van de film Jackie & Oopjen. De videoclip is opgenomen in Amsterdam, net als de film.

Zoals Jij

Voor de Nationale Viering Boomfeestdag bracht Sterre het Klimaatlied 2020 uit genaamd 'Zoals Jij'. Daarmee vraagt ze aandacht voor onze (noodzakelijke) liefde voor bomen.

Thuis met Kerst

'Thuis Met Kerst' is een prachtige, vrije Nederlandse vertaling van Sterre's favoriete Kerstnummer en wereldhit 'I'll Be Home' van Megan Trainor, die al meer dan 83 miljoen keer is gestreamd op Spotify. De single is speciaal opnieuw geschreven en gearrangeerd. De clip is geproduceerd door Chef Visuals. Cloud 9 recordings B.V.

Cloud9 Music

November 2019 heeft Sterre een platencontract getekend bij Cloud9 Music.

Start Spreading The News tour

Sterre was gast artiest bij meerdere shows van de Start Spreading The News tour. Onder begeleiding van het Bosco Jazz and Pop Orchestra zong ze een jazz duet met Voice of Holland winnaar Dennis van Aarssen en een solo nummer. Onder andere in het AFAS CIRCUSTHEATER.

Duet Matt Simons

Sterre was gastartiest bij de show van Matt Simons in Hedon Zwolle. Samen zongen ze een duet van zijn hit 'Dust' tijdens de 'After the landslide' tour.

Zapp Sinterklaasfeest

Sterre heeft opgetreden voor 4 volle zalen van 8000 bezoekers in de jaarbeurs met het NPO Zapp Sinterklaasfeest.

Te gast bij Zapp Live

December 2019 was Sterre te gast bij Zapp Live, ze mocht daar haar nieuwe single 'Thuis met Kerst' performen.

FRIENDS FOREVER

Voor Universal London en DreamWorks heeft Sterre samen met Satine uit Frankrijk en Alice uit Engeland het nummer 'Friends Forever' ingezongen en een videoclip opgenomen in Londen voor een vervolg op de Spirit Riding Free campagne. De videoclip staat online op YouTube en het nummer is ook te beluisteren op Spotify.

Rewrite The Stars

In 2019 heeft Sterre in samenwerking met Menno Aben (Voice Of Holland finale 2019) een cover van Rewrite The Stars opgenomen. De videoclip is nu meer dan 400 duizend keer bekeken.

VESTROCK 2019

Sterre stond op main stage op Vestrock 2019.

DISNEYS ALADDIN

Als vertegenwoordiger van Disney NL heeft Sterre met 10 andere zangers/zangeressen, creators en muzikanten over de hele wereld een cover opgenomen in Londen van 'A Whole New World' uit de film Aladdin voor Disney UK. Foto: Sterre Koning uit Nederland & Adi Bity uit Israël

Spirit Samen Vrij

Sterre heeft een grote campagne gedaan rondom de Nederlandse soundtrack 'Samen Vrij' van de Amerikaanse DreamWorks serie Spirit Riding Free. De videoclip met het nummer staat nu op YouTube! De serie wordt uitgezonden op RTL Telekids en Netflix.

The Voice Kids

Sterre heeft deelgenomen aan The Voice Kids 2018! Ze is tot de laatste vier van Team Douwe Bob gekomen in de Sing Off.

Junior Eurovisie Songfestival

In de meidengroep 'Kisses' heeft Sterre in 2016 Nederland mogen vertegenwoordigen op Malta bij het Eurovisie Songfestival! In totaal hebben zij meer dan honderd video's gemaakt voor het Youtube kanaal van JSF en hebben ze onder andere opgetreden bij de Kids Top 20, Zapp Live, Tina Festival en Tijd voor Max.

Kinderen voor Kinderen

Sterre heeft deelgenomen aan het Kinderen voor Kinderen koor 34 en 35. Haar solo’s waren in de singles 'Klaar voor de Start' en 'Feest'. Ook heeft ze een eigen Kinderen voor Kinderen nummer mogen opnemen genaamd 'Mijn Boek'. Met die nummers heeft ze mogen optreden bij talloze tv shows zoals de Kids Top 20 en Zapp Live maar ook in diverse theaters, bijvoorbeeld solo voor de koning in Carré.